Bécsi Bál Budapest logó

Bécsi Bál Budapesten

2014. November 22. szombat, 19:00
az InterContinental Budapest Szálloda báltermében

Cím: 1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 12-14. báltermi bejárat

A Bécsi Polgármesteri Hivatal jóváhagyásával és támogatásával 2014. november 22-én este az InterContinental Budapest Szálloda báltermében rendezi meg Ügynökségünk a budapesti Bécsi Bált, amelyet rajtunk kívül a világ 21 másik városában is megrendeznek Európában és az amerikai kontinensen egyaránt.

Budapesten évek óta nincs Osztrák Bál és még régebben nem rendeznek Bécsi Bált. Most, 2014-ben alapozzuk meg a következő évek sikeres rendezvényét, a Bécsi Bált. Külön köszönetet mondunk mindenkinek, aki részt vesz ennek a kiemelkedő báli rendezvénynek az újraindításban, akár mint vendég, akár, mint támogató.

Mi lehetőséget – parkettát - nyújtunk mindazoknak, akik szeretik és táncolják a klasszikus lépéseket. A vendégek gyönyörködhetnek az országos bárzongorista verseny győztesének játékában, a professzionális táncosok bemutatóiban, klasszikus opera- és operett részleteket hallgathatnak magyarul és németül, élvezhetik kitűnő balettosaink bemutatóját – majd a szimfonikusoktól átveszi a színpadot egy olyan tánczenekar, amelyben nemzetközi zenei versenyek győztesei játszák a mai kor slágereit.

Kiknek ajánljuk rendezvényünket? Azoknak, ...

  • akik bármilyen vonalon érdekeltek a két ország kapcsolatainak ápolásában, erősítésében.,

  • akik komoly kulináris és művészeti élményt kívánnak nyújtani év végén legfontosabb üzleti Partnereiknek, akár függetlenül az osztrák relációtól. (csak a jegyeket kell megvenniük, minden másról Ügynökségünk gondoskodik)

  • akik meg kívánják hívni Erzsébet és Katalin nevű Partnereiket egy névnapi elegáns, sok élményt nyújtó rendezvényre.

  • akik kényeztetni kívánják magukat és Partnerüket kulináris, művészeti és tánc élményekkel.

Jó szórakozást kívánunk!

 

A bál névadó szponzora:


A bál rendezője: