Csak a legjobbakkal érd be

Manapság az ember sikere egészen kicsi dolgokon múlhat. Persze számtalan esetben próbálja ezeket az ember előre sakkozni, próbál előre tervezni, de valójában azt lehet mondani, hogy az egyetlen egy dolog, ami teljes bizonyossággal sikert hoz a konyhára, hogy ha azok a segítők, akiket kiválasztunk magunk számára, azok nem csak végtelen lelkiismeretes és megbízható munkát végeznek, hanem bizony a legjobbak is az adott szakterületen. Persze ezt azért elég nehéz az internet segítségével felmérni, éppen ezért én azt a taktikát választom, hogy ajánlásokat kérek. Barátoktól, rokonoktól vagy épp ismerősöktől, a lényeg az, hogy olyan megbízhat forrástól, aki teljesen elfogulatlanul véleményt tud mondani ezekről a szolgálatókról.

Számomra ez iszonyatosan bevált. Igazság szerint szinte minden szolgáltató csapat így került az életembe, mind magánszemélyként, mind pedig cégvezetőként, és azt kell mondjam, hogy ezidáig még soha egyikben sem kellett csalódnom. De az sem igazán fordult elő velem, bármelyik szemszögből nézem is, hogy akár évek múltán új céget kellett volna keresnem. Iszonyatosan jól működik számomra ez a taktika, és azt gondolom, hogy a jövőben is ezt fogom alkalmazni, mert tényleg a legnagyobb feladattól kezdve a legkisebb megoldandó dologig, minden téren bevált számomra.

A legutóbb például az iszereles csapatát ismertem meg így amikor az iphone telefonom kijlezője betört és az iphone kijelzőcsere elengedhetetlenné vált számomra. Persze én sem voltam otthon az iphone szervizek piacán, így keresgélni kezdtem és azt mondhatom, hogy ebben a csapatban a legjobbakra találtam rá. Nem gondolom hogy rajtuk kívül bárki mást felkeresnék a közeljövőben annyira elégedett vagyok aminőséggel, a stílussal, a gyorsasággal és az árakkal egyaránt.